More Info

Location
Superior Shopping Ctr
Categories

Reviews

Hi there!
Rate this business!
What do you rate this business?First-classBetter than mostAbout what I expectedNot the worst...Disappointing
Click to Rate
angelvonnie

02/15/2012

Overall
besides the little Asian man w...

besides the little Asian man with small hands that was asking my friend to be is special teacher, the service was pretty good. oh yeah, he also was sporting a mullet.

TR
Terra R.

03/08/2011

Overall
NOT IMPRESSED

SINCE SEPTEMBER WHEN MY FAMILY RELOCATED HERE IVE BEEN LOOKING FOR A DECENT NAIL SHOP THAT USES QUALITY PRODUCT. NOT THAT IM RICH AND CAN AFFORD THE BEST BUT MORE LIKE I CAN ONLY COME IN EVERY 3 WEEKS OR SO. I TIRED A FEW OTHER "ASIAN" SHOPS (NOT THAT I LIKE TO CLASSIFY) BUT I WAS BEYOND UNSATISFIED WITH THEM. I TIRED POSH NAILS AND MY 1ST TIME THEY WERE EXCEPTIONAL!!! THEY LASTED 3+ WEEKS AND THE DESIGNER, KIM, SHES GOT SOME TALENT FOR SURE!! UNFORTUNALLY I WENT BACK FOR A 2ND ROUND AFTER I STARTED WORKING AND I GOT A FULL SET, I PAID $45 (CUZ I LIKE DESIGNS) AND I KID YOU NOT AFTER 8 DAYS 3 OF MY NAILS FELL OFF!!! I WENT IN THE NEXT MONDAY AND HAD THEM FIXED, WHICH THEY CHARGED FOR! AND I SWEAR THIS WEEKEND 2 MORE BROKE AND JUST THIS MORNIN I WAS STRAIGHTENING MY HAIR AND 2 MORE EFFIN CAME OFF! AT THIS POINT IM LIVID! I WILL NEVER AGAIN GO BACK THERE FOR ANY SERVICE AT ALL!!! AND I WILL NEVER REFER ANY OF MY GIRLS TO THIS CHEAP BUSINESS, THEY EXPECT US TO PAY TOP DOLLAR BUT USE GENERIC PRODUCT!! I KNOW IM A PICKY GIRL BUT I WILL ALWAYS CHOOSE QUALITY OVER QUANTITY, JUST LIKE MOST WOMEN WE LIKE TO LOOK OUR BEST AT ALL TIMES... SO IF YOU WANT QUALITY PRODUCT AND BEAUTIFUL NAILS I HIGHLY SUGGEST YOU CONTINUE LOOKING! AS AM I.. :/

irizarry21

09/14/2010

Overall
They Suck!!!

OMG!!! These people can not do nails. They are rude, but I can promise you when you go in there its not waiting. They NEVER have any customers. Don't get your nails done here... GO to Nails by Julia on Ming!! They'll have you lOoking fly!!

Details

Phone: (661) 396-9802

Address: 2140 White Ln, Bakersfield, CA 93304

People Also Viewed